Entitats en xarxa - Portal de Les Borges Blanques - Inici

Portal de Les Borges Blanques

Entitat destacada

Logotip del Grup d'Esplai Apassomi
Les Entitats del Portal
Grup d'Esplai Apassomi

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Foto Caga Tió
24/12/2014
Un any més arriba el Tió més gran de les Borges Blanques, el Tió del Grup d'Esplai Apassomi

El passat dia 24 de desembre a les 18,30h de la tarda va tenir lloc la tradicional Gran Cagada del Tió. Aquest any, va presentar força novetats: un nou emplaçament, un Tió renovat,..., però amb la mateixa màgia de sempre i la mateixa il·lusió!

Com és tradicional, i l'any del 25è Aniversari no en podia ser una excepció, el Grup d'Esplai Apassomi va organitzar la Gran Cagada del Tió. 

El nostre tió gegant, que aquest any presentava algunes novetats, va alimentar-se d'allò més bé, per tal que 200 infants puguessin participar-hi!

El tió anava tapat amb una nova "manta", duia una "barretina" i ja no "cagava" per la boca, com ho havia fet els darrers anys.... sinó que ho feia per darrera!

D'aquesta manera, el Grup d'Esplai Apassomi vol sumar-se a les festes de Nadal i any nou, possibilitant que aquest acte que totes les famílies fan a casa seva, esdevingui una trobada popular i de carrer.

Per aquest motiu, el nou lloc escollit per fer la Gran Cagada del Tió, va ser a l'exterior, a la Plaça de les Escoles de la República, davant del Gran Mural pintat pel Grup d'Esplai Apassomi.Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Les Borges Blanques Amb el suport de: Diputació de Lleida
ClicPortal