Entitats en xarxa - Portal de Les Borges Blanques - Inici

Portal de Les Borges Blanques

Entitat destacada

Logotip del Grup d'Esplai Apassomi
Les Entitats del Portal
Grup d'Esplai Apassomi

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Foto de la Trobada de Monitors/es 2014
04/10/2014
L'Apassomi acull i participa a la trobada de Monitors/es del MCECC Lleida

Aquest dissabte dia 4 d'Octubre, s'ha realitzat la trobada de Monitors/es del MCECC Lleida. La trobada s'ha realitzat a la ciutat de les Borges Blanques per sumar-la, així, en el marc dels actes del 25è Aniversari de l'Entitat.

 Com cada any, el territori de Lleida del Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans que aplega als centres d'esplai de la nostra diòcesi, ha realitzat la seva trobada de monitors i monitores.

La trobada, que compta amb una part formativa a càrrec de l'Escola de l'Esplai de Lleida de la Fundació Verge Blanca, s'ha realitzat a les instal·lacions del Col·legi Mare de Déu de Montserrat.

Aquesta jornada, que ha comptat amb la participació d'uns 90 monitors i monitores, ha començat amb una pregària a càrrec de Fra. Jordi Seubas, consiliari del Grup d'Esplai Apassomi. Aquest ha realitzat una pregària molt vinculada a Sant Francesc, en motiu del seu dia.

La primera de les activitats ha estat una xerrada formativa sobre el Compromís, a càrrec d'Amadeu Bonet. En acabar, els participants han pogut gaudir de tallers formatius a càrrec de diversos professors de l'Escola de l'Esplai.

Després d'un dinar de germanor, els participants han competit en un joc de tarda organitzat per l'equip de monitors i monitores del Grup d'Esplai Apassomi. Una gimanana realitzada pels carrers de les Borges Blanques a través del Twitter ha motivat als participants d'allò més.

La trobada ha acabat amb unes paraules de la presidenta del Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans i una foto de grup.Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Les Borges Blanques Amb el suport de: Diputació de Lleida
ClicPortal