Entitats en xarxa - Portal de Les Borges Blanques - Inici

Portal de Les Borges Blanques

Entitat destacada

Logotip del Grup d'Esplai Apassomi
Les Entitats del Portal
Grup d'Esplai Apassomi

Agenda

(dd/mm/aaaa)

Notícies

Foto Sopar de Nadal
20/12/2014
L'Equip de Monitors i Monitores de l'Apassomi celebra el Nadal!

Com és tradicional, l'Equip de Monitors i Monitores del Grup d'Esplai Apassomi s'ha congregat, a les portes del Nadal, per celebrar aquestes festes amb una vetallad i un sopar! La celebració va aplegar a més de 30 monitors de l'entitat

Com ja és tradicional, el sopar va començar amb un moment de reflexió i pregària amb tots els monitors/es... una dinàmica participativa i molt emotiva.

Tot seguit, es va produir la tradicional Cagada del Tió, amb els monitors/es novells, als que el nostre Tió els va cagar una... (sopresa!). Després hi va haver regals per a tots: l'amic invisible i una divertidíssima dinàmica van completar la part prèvia al Sopar.

Per sopar, Puiggrós i el seu bar, ens van acollir amb un deliciós àpat. Acte seguit la comissió organitzadora del Sopar va organitzar un animat joc competitiu d'equips.

...i com no podia ser d'una altra manera, el sopar va acabar amb una mica de festa en un pub.Iniciativa promoguda per: Ajuntament de Les Borges Blanques Amb el suport de: Diputació de Lleida
ClicPortal